Meer zelfvertrouwen na onze Cursus Zelfverdediging

Stichting Project Speak Now biedt iets nieuws: een cursus zelfverdediging. In een veilige omgeving leer je in negen lessen stapsgewijs de technieken van zelfverdediging.

Samen met Trivium Sport & Dance in Etten-Leur bieden we je de kans om met andere lotgenoten van seksueel geweld op een veilige manier stapsgewijs de technieken van zelfverdediging te leren. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen, krijg je een beter contact met je lichaam en voel je je veiliger, omdat je weet dat je voor jezelf kunt opkomen.

Door oefeningen af te wisselen met duidelijke uitleg, is het de bedoeling dat lotgenoten zich sterker en zelfverzekerder gaan voelen over hun lichaam en over zichzelf. Je krijgt alle ruimte om zelf te bepalen wat je wel én wat je niet wilt doen.

Ervaar het fantastische gevoel om de kracht in jezelf te voelen, je zelfvertrouwen te voelen groeien en een volgende stap in je proces te zetten.


PROGRAMMA

Inloop vanaf:
Start Cursus Zelfverdediging:
Einde Cursus Zelfverdediging:
12.45 uur
13.00 uur
14.30 uur

De Cursus Zelfverdediging vindt elke twee weken plaats op zaterdag, gedurende negen keer. Hierbij een overzicht van de cursusdata:

– zaterdag 23 februari
– zaterdag 9 maart
– zaterdag 23 maart
– zaterdag 6 april
– zaterdag 20 april
– zaterdag 4 mei
– zaterdag 18 mei
– zaterdag 1 juni
– zaterdag 15 juni


LOCATIE

Adres:
Trivium Sport & Dance
Trivium 166
4873 LP Etten-Leur

AANMELDEN

De Cursus Zelfverdediging (9 keer) kost: €12,50 (inclusief koffie en thee). Je kunt je opgeven door op onderstaande button te klikken. Je wordt dan naar een aparte pagina geleid, hier kun je je aanmelden en ontvang je vervolgens informatie over het betalen van je aanmelding. De cursus gaat door bij minimaal vier deelnemers.


FACEBOOK

Meld je ook even aan bij ons Facebook Cursus Zelfverdediging!


HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via info@projectspeaknow.nl


JOUW VEILIGHEID STAAT BOVENAAN

Wij zorgen voor professionele trainers die ook ervaringsdeskundige zijn en jou dus ook kunnen bijstaan als het even wat moeilijker gaat. Uiteraard ben je vrij om te bepalen aan welke oefeningen je wilt deelnemen. Wij vragen je je eigen grenzen hierin te bewaken.