Word sponsor

sponsorIeder kind heeft recht op liefde en bescherming. Heb je dat niet of onvoldoende gehad, dan heb je ook het recht om die wond te helen met liefde en bescherming. Door bijvoorbeeld je verhaal te delen en te ontdekken dat je niet alleen bent. Want praten heelt wonden en helpt je om van je scars weer stars te maken. Dat is de visie en missie van Stichting Project Speak Now. 

Om deze missie te kunnen realiseren, hebben we hulp nodig. Hulp in de vorm van een donatie, meewerken of sponsoren.

Vriend
Als u de missie van Project Speak Now ondersteunt en daar als bedrijf uitdrukking aan wilt geven, is Vriend van de stichting worden misschien iets voor u. U ondersteunt dan onze activiteiten voor een bepaalde periode. Meestal voor een jaar, maar andere termijnen zoals een half jaar of drie maanden zijn in overleg ook bespreekbaar.  Met uw steun kunnen we meer slachtoffers van seksueel misbruik helpen om het zwijgen te doorbreken en de schaamte te overwinnen. Uit onderzoek blijkt hoe helend praten over traumatische ervaringen zoals seksueel misbruik is.

Voordelen
Naast dat u onze missie ondersteunt, heeft Vriend zijn voor uw bedrijf ook voordelen:

  • Uw bedrijfsnaam of logo op onze homepagina van de website, met een directe link naar uw bedrijf.
  • Mogelijkheid om de positieve boodschap van Project Speak Now uit te dragen naar medewerkers en relaties via uw eigen communicatiekanalen.
  • Toegang tot de vele volgers van Project Speak Now via Twitter, Facebook en onze Website.
  • De samenwerking met Project Speak Now koppelt uw bedrijf aan een jong  imago: eerlijk, inspirerend, impactvol en ambitieus.
  • U toont als bedrijf uw sociale commitment.

Expertise en producten
De Stichting Project Speak Now draait naast financiële bijdragen ook op sponsoring van expertise en producten. Dit betekent dat bedrijven ons steunen met hun diensten of producten. U kunt hierbij denken aan het ter beschikking stellen van ruimten voor gesprekgroepen, het verzorgen van drukwerk, het ontwerpen van ondersteunend communicatiemateriaal of bijdragen aan specifieke projecten.
Heeft u interesse om Vriend te worden of ons op een andere manier te ondersteunen, dan kunt u Marianne Kimmel bellen op 023-5319755 of mailen.