Werk mee

werk meeProject Speak Now werkt met enthousiaste vrijwilligers. Zonder hun hulp zouden wij onze boodschap niet zo breed kunnen uitdragen. Daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die zich verbonden voelen met het onderwerp en zich met hart en ziel willen inzetten. Dat kan een paar uur per maand, maar ook frequenter. 

Gezien de vele verschillende activiteiten die Project Speak Now organiseert, kun je op allerlei vlakken ervaring opdoen. Denk bijvoorbeeld aan marketing, communicatie, organisatie, promotie, werving, service, verkoop. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Zo hebben we vrijwilligers die de stichting promoten, die meehelpen met de organisatie van activiteiten, die hand-en-span-diensten leveren tijdens evenementen, die geld in zamelen. Heb je wel een idee wat je voor ons zou willen doen, maar zie je het hier niet genoemd, neem dan toch contact met ons op. We zijn een kleine organisatie en altijd bereid te kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilliger worden?
Wil jij ook je steentje bijdragen door je kwaliteiten aan te bieden en ben je enthousiast, flexibel en kun je zelfstandig werken, stuur dan je motivatiebrief naar het volgende emailadres: werkmee@projectspeaknow.nl. Werk mee om van scars stars te maken!

Organiseer een actie
Heb je een idee om geld in te zamelen voor Project Speak Now? Of wil je een actie opzetten of de stichting onderdeel laten zijn van een bestaande actie? We zijn dankbaar voor elk initiatief dat ons helpt onze missie nog beter te kunnen uitdragen. We bespreken graag de mogelijkheden en in hoeverre wij jullie weer kunnen ondersteunen. Meld je ideeën aan bij Project Speak Now door een e-mail te sturen naar Marianne Kimmel of Herman Harms via werkmee@projectspeaknow.nl. Laat ons weten wat je idee is, wanneer het gaat plaatsvinden en wie de contactpersoon is. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!