TalkingCircles.nu

Project Speak Now biedt op verschillende manieren hulp. Op Talkingcircles.nu vind je alle informatie én kun je je aanmelden. 

Praten met lotgenoten over je seksueel geweld ervaring, werkt helend. Op Talkingcircles.nu vind je allerlei mogelijkheden om je verhaal te delen. Onze stichting biedt je een veilige plek om je verhaal te delen met lotgenoten. De professionele begeleiding van de Talking Circles heeft veelal zelf ook ervaring met seksueel misbruik/geweld en begrijpt als geen ander je gevoelens. Je vindt compassie, steun en erkenning in onze Circles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de groepsgesprekken bieden wij je ook de mogelijkheid om je verhaal aan een coach te vertellen in een één-op-één gesprek. Soms vinden lotgenoten het praten in een groep nog net een brug te ver en daarom kun je bij ons ook praten met een deskundige coach.

Je vindt nog meer informatie over onze activiteiten, zoals een persoonlijke introductie van onze begeleiders van de Talking Circles en de coaches. Ook vind je bijvoorbeeld informatie voor als je zelf hulpverlener wilt worden voor onze stichting, omdat je inmiddels goed in staat bent anderen te helpen.