Steun Project Speak Now

Grofweg kun je de stichting Project Speak Now op drie verschillende manieren helpen; als donateur, vrijwilliger of sponsor.

angelHet doel is om zoveel mogelijk aandacht te generen voor seksueel misbruik of seksueel geweld en daarnaast het ondersteunen van slachtoffers bij de verwerking en het geven van voorlichting op scholen.

Doneer
Geld is bij het realiseren van het stichtingsdoel erg belangrijk. Zonder financiĆ«le middelen is het onmogelijk om deze activiteiten te ontplooien. Je donatie – hoe klein – ook is dan ook van harte welkom op rekeningnummer NL50KNAB0723023425 tnv Stichting Project Speak Now. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte waar we het geld precies aan besteden. Naast een donatie kun je natuurlijk ook een inzamelingsactie starten.

Werk mee
Je kunt ons ook helpen door uw tijd en energie ter beschikking te stellen. Project Speak Now draait volledig op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zonder hun hulp zouden wij onze boodschap niet zo breed kunnen uitdragen. Ben je enthousiast, flexibel en houd je van een uitdaging? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij zien je motivatiebrief graag tegemoet op werkmee@projectspeaknow.nl.

Word sponsor
Bedrijven kunnen ons steunen door hun expertise of producten kosteloos ter beschikking te stellen. Je kunt daarbij denken aan specifieke producten voor het organiseren van een activiteit, maar ook aan producten die de stichting in haar dagelijkse werkzaamheden ondersteunt. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf een sponsoractie opstarten. Denk bijvoorbeeld aan je verjaardagsgeld doneren, je laten sponsoren bij een activiteit of een fooienpot.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@projectspeaknow.nl.