Media

watdoenweStichting Project Speak Now wordt regelmatig door media benaderd met de vraag of wij iemand kennen die haar/zijn ervaringen met seksueel misbruik wil vertellen. Hiermee willen we de gevolgen van seksueel misbruik onder de aandacht brengen en de dialoog gaande houden. Kortom: media-aandacht genereren. Daarnaast is dit voor de ervaringsdeksundigen een goede mogelijkheid het zwijgen te doorbreken. Wij bieden hierbij ondersteuning en begeleiding. 

Ben je als kind seksueel misbruikt en heb je behoefte om je verhaal te doen? Stuur ons dan een bericht met daarin je naam, een beknopt verhaal over je ervaringen en je motivatie. Als wij door media worden benaderd en jouw verhaal goed aansluit bij de vraag, nemen we contact met je op.

Doorbreek het zwijgen
Verder organiseren we regelmatig gesprekgroepen en talking circles, met als doel om het zwijgen te doorbreken. Lotgenoten kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het is dan ook mogelijk te oefenen om je verhaal voor een groep te vertellen. Professionele coaches bieden daarbij begeleiding.