Hoopverleners

Voor mensen die ervaring hebben met seksueel misbruik of seksueel geweld

De afgelopen weken was op zijn zachtst gezegd bijzonder. De wereld ligt voor een groot gedeelte stil en je bent ineens nog meer op jezelf aangewezen. Je hebt geen of weinig contact met anderen. De sessies met je therapeut zijn verzet. Je gezin is constant om je heen, waardoor je minder ruimte hebt voor jezelf. Alle veranderingen die nu plaatsvinden, geven je mogelijk een onveilig of angstig gevoel.

Een praatje
Een praatje met een ervaringsdeskundige of iemand die je begrijpt kan dan wat verlichting geven. Gewoon iemand om even je hart bij te luchten, je zorgen te uiten of iemand die even met je meedenkt over mogelijkheden. Een luisterend oor van een ervaringsdeskundige.

Hoopverleners
Speciaal in deze tijd hebben wij Hoopverleners in het leven geroepen, die jou willen ondersteunen. Zij gaan geen coachtraject met je aan, maar luisteren naar jouw situatie, willen je gerust stellen en er voor je zijn in deze moeilijke tijd.

Contact
Een Hoopverlener neemt maximaal één keer per week contact met je op en belt maximaal een half uur met je. De Hoopverlener neemt uiterlijk binnen twee dagen contact met je op via een anoniem nummer (we kunnen dit laatste helaas niet op een andere manier oplossen). Belt de Hoopverlener op een moment dat het voor jou niet uitkomt, neem dan wel even op en maak een nieuwe afspraak. Lukt dit niet dan zal de Hoopverlener nog maximaal twee keer proberen te bereiken.

Nog even voor de duidelijkheid: je kunt na aanmelding alleen contact met de Hoopverlener krijgen, doordat zij jou anoniem belt. De Hoopverlener zelf bellen of e-mailcontact hebben, is dus niet mogelijk.

De Hoopverlener is vaak een ervaringsdeskundige en begrijpt de angsten en onveilige gevoelens die je mogelijk ervaart. Zo’n wekelijks praatje kan je net weer wat verlichting brengen, zodat je de situatie wat gemakkelijker kunt dragen.

Aanmeldformulier
Wil je gebeld worden door één van onze vrouwelijke Hoopverleners? Vul dan hier (op de website TalkingCircles.nu) het aanmeldformulier in en ze neemt contact met je op.


Vind je het spannend om te bellen en wil je liever chatten? Geef dit aan op het aanmeldformulier.