Doneer

Stichting Project Speak Now is een non-profitorganisatie die als doel heeft seksueel misbruik meer bespreekbaar te maken. We helpen iedereen die met seksueel misbruik te maken heeft gehad, om deze ervaringen te verwerken middels het delen van hun verhaal. Dat doen wij door voorlichting op scholen, gespreksgroepen en media-aandacht.

Met behulp van zowel sponsors als donaties van particulieren en bedrijven wil de stichting deze mensen helpen om de taboes rondom seksueel misbruik in het algemeen en hun eigen ervaringen in het bijzonder, te doorbreken.

Ondersteunen
Project Speak Now wil slachtoffers van seksueel misbruik zoveel mogelijk ondersteunen in hun proces van verwerking. Of het nu gaat om het delen van hun verhaal in een veilige omgeving, het doen van aangifte of het confronteren van de dader, wij hebben gespecialiseerde professionals die ze daarin kunnen begeleiden. Daarnaast worden bijeenkomsten, gespreksgroepen en lotgenotendagen georganiseerd.

Doneer
U kunt uw donatie storten op onderstaand rekeningnummer. Denk niet dat kleine bedragen zinloos zijn, want echt alle kleine beetjes helpen.

Iban                   NL50KNAB0723023425
T.n.v.                 Stichting Project Speak Now

U kunt ook meteen online doneren via uw eigen bank. Stichting Project Speak Now is aangesloten bij Stichting Geef Gratis en allegoededoelen.nl. Dit garandeert dat doneren via onze website makkelijk en betrouwbaar is. Door op onderstaande afbeelding te klikken, kunt u online een donatie doen vanaf 5 euro.