30 dagen Challenge: Zelfheling in een handomdraai

banner-website1

Van 1 september tot 1 oktober organiseert Project Speak Now een challenge met de naam: Zelfheling in een handomdraai! We hopen met deze challenge dat we veel mensen met deze methode wat heling kunnen brengen.

Als je seksueel misbruik of een vorm van seksueel geweld hebt meegemaakt, weet je hoeveel moeite en inspanning het kost om dit trauma te helen. En hoe hard je ook werkt, soms lijkt het alsof het niet echt beter wordt. Omdat triggers bljven komen, de herinneringen opeens weer aanwezig zijn en de pijn op onverwachte momenten weer de kop opsteekt.

Uit onderzoeken blijkt dat helen van een diep trauma meer vraagt dan alleen de herinneringen verwerken. Ook de cellen in je lichaam hebben geheugen en hebben heling nodig. We krijgen regelmatig de vraag of er niet een simpele methode is die je gewoon zelf thuis kan doen, en die ook bijdraagt aan een stukje heling.

 

MIR-METHODE

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven. De MIR-methode is een eenvoudige methode die op verschillende niveau’s de pijn en het trauma aanpakt. Het enige dat je hoeft te doen, is je hand aaien terwijl je negen zinnetje driemaal opzegt. En dat tweemaal per dag. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk hier naar een korte instructievideo, om een idee te krijgen:

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving. Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon.”

NB. De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je na het bekijken van de instructie-video en de bovenstaande informatie nog vragen? Kijk dan in ons overzicht van veelgestelde vragen.

 

GEHEIME FACEBOOKGROEP

We hebben een aparte geheime facebookgroep aangemaakt, waarin iedereen zijn/haar ervaringen kan delen. Als je je aanmeldt voor dit event, wordt je automatisch toegevoegd aan de facebookgroep. Daaarin kun je je ervaringen delen met lotgenoten, en ook wij zullen regelmatig vragen beantwoorden en tips geven.

 

VOLKOMEN VEILIG

De methode is volkomen veilig en heeft bij heel veel mensen (waaronder ikzelf) al voor een positieve verandering gezorgd. De ervaring leert dat in ongeveer een maand bij de meeste mensen pas resultaat zichtbaar wordt. Vandaar dat deze challenge vier weken duurt. Natuurlijk kun je er daarna gewoon zelf mee doorgaan.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je tijdens het doen van de MIR-methode vragen hebt of gevoelens/ervaringen tegenkomt en die wil delen, kun je terecht in onze geheime facebookgroep. Daar zijn mensen aanwezig die ervaring hebben met de MIR-methode om alle vragen te beantwoorden. Ook zullen er op momenten live-sessies over onder andere Q&A’s en achtergrondinformatie.En natuurlijk kun je ons ook altijd een mailtje sturen!

 

AANMELDEN

Sta je open om met ons mee te doen en te ervaren wat het met je doet?

 Meld je dan aan via ons Facebookevent. Aanmelden is gratis!

Het event vindt plaats van 1 september tot 1 oktober 2017.

 

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marianne Kimmel via marianne@projectspeaknow.nl