Beat Your Comfort Zone, een event als ‘Over de Streep’

banner-website1

Sinds 2016 organiseren we ieder jaar in de Week tegen Kindermishandeling weer het succesvolle event Beat Your Comfort Zone. Een event als Over de Streep.

Samen met andere lotgenoten van seksueel misbruik en seksueel geweld (en gelijkgestemden uit je nabije omgeving) dagen we je op een veilige manier uit om buiten je comfort zone te stappen. Een event zoiets als het tv-programma ‘Over de Streep’.

Door spelletjes af te wisselen met serieuze gesprekken, is het de bedoeling dat lotgenoten zich minder eenzaam voelen in hun proces en dat mogelijke vooroordelen over zichzelf of de ander veranderen. Centrale vraag op deze dag is: wat weten we nu eigenlijk echt van elkaar?

Ervaar (weer) het fantastische gevoel om met elkaar verbinding te maken, (h)erkenning te ervaren en een volgende stap te zetten.

Bevrijd jezelf van dat wat je nog vasthoudt en BEAT YOUR COMFORT ZONE!


Inhoud Programma: 

in een veilige setting deel je ervaringen, emoties, verhalen, plezier en leer je andere lotgenoten echt goed kennen.


LOCATIE

Adres:

Nog nader te bepalen

Tickets

Zodra de datum voor 2020 bekend is, kun je op deze pagina je ticket bestellen. Tickets zijn altijd inclusief koffie/thee, versnaperingen én lunch.

Het event vindt plaats in de week tegen kindermishandeling. De exacte datum wordt nog gecommuniceerd.HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via info@projectspeaknow.nl


JOUW VEILIGHEID STAAT BOVENAAN

Wij zorgen voor voldoende professionele mensen/ ervaringsdeskundige die jou kunnen bijstaan als het even wat moeilijker gaat. Uiteraard ben je vrij om te bepalen aan welke onderdelen je wilt deelnemen. Wij vragen je je eigen grenzen hierin te bewaken.