Beat Your Comfort Zone, een event als ‘Over de Streep’

banner-website1

Na het succes van 2016 en 2017, houden we ook dit jaar weer een BEAT YOUR COMFORTZONE EVENT OP 24 NOVEMBER!

Samen met andere lotgenoten van seksueel geweld (en gelijkgestemden uit je nabije omgeving) dagen we je op een veilige manier uit om buiten je comfort zone te stappen. Een event zoiets als het tv-programma Over de Streep.

Door spelletjes af te wisselen met serieuze gesprekken, is het de bedoeling dat lotgenoten zich minder eenzaam voelen in hun proces en dat mogelijke vooroordelen over zichzelf of de ander veranderen. Centrale vraag: wat weten we nu eigenlijk echt van elkaar?

Ervaar (weer) het fantastische gevoel om met elkaar verbinding te maken, (h)erkenning te ervaren en een volgende stap te zetten.

 

PROGRAMMA OP Zaterdag 24 NOVEMBER

Inloop vanaf:
Start Programma:
Einde Programma:
10.00 uur
10.30 uur
17.00 uur

 

 

 

Inhoud Programma: in een veilige setting delen we met elkaar ervaringen, emoties, verhalen, plezier en leren we elkaar echt goed kennen.

Bevrijd jezelf van dat wat je nog vasthoudt en BEAT YOUR COMFORT ZONE!

 

LOCATIE

Adres:

Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5
3051 HA Rotterdam

 

AANMELDEN

Tickets kosten: €12,50 (dit is inclusief koffie/thee, versnaperingen én lunch). Je kunt een ticket bestellen door op onderstaande button te klikken. Je wordt dan naar een aparte pagina geleid, hier kun je je aanmelden en ontvang je vervolgens informatie over het betalen van je ticket.

Het event vindt plaats op zaterdag 24 november a.s.

 

 

FACEBOOK

 Meld je ook even aan bij ons Facebook-event Beat Your Comfort Zone!

 

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via info@projectspeaknow.nl

 

JOUW VEILIGHEID STAAT BOVENAAN

Wij zorgen voor voldoende professionele ervaringsdeskundige die jou kunnen bijstaan als het even wat moeilijker gaat. Uiteraard ben je vrij om te bepalen aan welke onderdelen je wilt deelnemen. Wij vragen je je eigen grenzen hierin te bewaken.