Aftertalk ‘Geraldine en de vrouwen’

Zondagavond 18 oktober start de zesdelige reeks van ‘Geraldine en de vrouwen’. Daarin worden zes vrouwen gevolgd op hun weg naar heling van seksueel geweld. Na elke uitzending verzorgen wij een Aftertalk ter ondersteuning.

Geraldine is samen met de vrouwen naar Kroatië gereisd, waar ze onder leiding van een team van psychologen hun PTSS proberen te bedwingen. Na afloop van de reis zijn de vrouwen nog een jaar lang begeleid en gevolgd door het team.

Taboe
Net als Stichting Project Speak Now wil Geraldine graag het taboe rondom het onderwerp wegnemen. “Seksueel geweld is een enorm taboe. Er wordt weinig over gesproken, terwijl het heel veel gebeurt. Ik ben zó trots op deze zes vrouwen, die met hun verhalen en hun strijd om van hun trauma af te komen, een voorbeeld zullen zijn voor velen.”

Aftertalk
We kunnen ons voorstellen dat de afleveringen veel kunnen triggeren en losmaken. Daarom bieden wij na elke uitzending een Aftertalk aan van ongeveer een uur. De deelnemers Jorien en/of Marina zullen bij enkele Aftertalks ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Aanmelden
De Aftertalks worden gehouden in de besloten facebookgroep ‘Community Lotgenoten PSN’. Wil je de Aftertalks bijwonen, dan kun je je via deze link aanmelden voor deze groep: https://www.facebook.com/groups/181738075626579.

Geraldine en de Vrouwen is vanaf zondag 18 oktober, om 21.20, te zien bij RTL4. De Aftertalks zullen na elke uitzending plaatsvinden, van ongeveer 22.20 tot 23.30 uur.

Een impressie